Aloha and Merry Christmas!

Har haft två fantastiska dagar här på Hawaii, väldigt skönt att få komma till värmen efter all snö och kyla i Sverige. Resan hit tog sjukt lång tid, men vi hade tur som klarade oss ifrån inställda och missade plan. Trots alla timmar på resande fot, gick resan sjukt smidigt.

Bor på ett hostel bara ett block från stranden, very nice! Vårt rum är dock väldigt spartanskt inrett, väldigt intetsägande och sängar som är hårda som sten, men vi mår bra ändå, haha Ryggarna har kanske tagit lite stryk, men då är det tur att man kan gå och lägga sig på den mjuka stranden och sträcka ut sig ;-). Har legat på stranden och solat och badat i två dagar nu, så äntligen har man fått lite färg på sitt vita skinn. Väldigt skönt att bara ta det chill. Var lite rastlös igår, men idag har det gått bättre att bara ligga och pressa :-)
I kväll är det x-mas party på hostelet och det är all you can drink för $5, kan bli hur bananas som helst!! Ska bli kul att hänga lite med människorna som bor där. Har träffat på några och de är väldigt trevliga. Bra att få träna lite på engelskan med :-).

Hoppas att ni har haft en bra julafton och juldag där hemma och i Thailand! :-). Jag har det i alla fall hur bra som helst och det tänkte jag fortsätta att ha :-). Ta hand om er! Nu ska jag och Carro dra och käka på Taco Bell!! Me like a lot!!

Pussar och Kramar!

Kommentarer

Say something!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0