God morgon Trollhättan!!

Idag är det måndag och jag har tagit ledigt, hur skönt som helst! Helgen blir ju liksom lite extra lång. Det är underbart väder ute och jag har precis kommit hem från en skön morgonpromenad, jag har faktiskt hunnit slänga i mig lite frukost också :-)

Igår var det morsdag och Ola fixade bort på A&O så att vi kunde fira mamma där, ett mycket bra initiativ av honom tycker jag :-) Väldigt god mat och mysigt att bara umgås syskonen (Jag, Joachim och Emma) och mamma och Ola. Och som jag skrev i ett tidigare inlägg, det är bra trevligt med lite vardagslyx!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag hämta upp Carro, det blir en sväng till IKEA idag för att shoppa lite grejer till min balkong bland annat. Jag hoppas att det finns mycket fint! :-)
Ha en skön måndag alla!
Här är en bild på lilla mamma och Ola i soffan på A&O

Triathlon, Cruising och fröken fantasier...

Igår (lördag) var det dags för Butler's triathlon och den årliga cruisingen här i Trollhättan. Jag och Carro var på plats klockan 10 för att se starten i triathlonen som var 300m simning. Alltid trevligt att se snygga nakna manskroppar, ja inte riktigt helt nakna, men ändå :-) Sedan gick vi och käkade frulle på Espresso House medan vi väntade på att det skulle vara målgång för lagen. Vi kollade på några lag som sprang och hejade lite, men vi tröttnade ganska snart och åkte hem för att vila upp oss lite inför kvällens utgång...
Som vanligt när man ska gå ut är det nästan alltid svårt att bestämma sig vad man ska ha på sig. Man har värsta ångesten när man står där framför spegeln och tycker att allt ser tråkigt ut eller att man ser ut som crap. Igår var en sådan dag då jag verkligen inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig. Jag kände mig tjock, ful och obekväm i allt. Men efter många om och men bestämde jag mig tillslut för att ta på mig min svarta midjehöga kjol, ett somrigt aprikosfärgat linne, svarta pumps och mina snygga glasögon såklart! Den ultimata fröken looken blev det, haha. Och även fast jag inte kände mig speciellt snygg så var det andra som gjorde det :-) Det var helt sjukt igår hur många killar det faktiskt var som visade intresse för mig, helt galet faktiskt. Fröken looken gick hem hos det manliga folket helt enkelt, haha. Tyvärr så var det nog ingen man som föll fröken i smaken, i alla fall inte fullt ut...
Efter en natt ute var det dags att åka hem och eftersom jag visste att Simone var i stan och åkte runt på cruisingen så hörde jag av mig till henne. De var fortfarande ute och åkte så de hämtade upp mig på torget i sin fina cab och körde hem mig. Väldigt rolig upplevelse att få åka med i den och väldigt snällt av dem att köra mig hem! Tack för det!
Ja det var en riktigt lyckad kväll och här kommer några bilder från den och ett klipp till helgens låt!
Teacher look :-)
Jag gillar denna bilden på något vis... Lite lurig på något vis :-)



Mer vardagslyx åt folket!

Igår var det dags för premiären av Sex And The City 2 och självklart var vi där och såg den! För att komma i stämning innan filmen träffades vi (jag och nio tjejer till) hemma hos Pernilla för fördrink, Cosmo såklart och lite snacks. Vi hann också med ett litet Sex And The City quiz och där var det Gunilla som segrade! Hon vann ett fint pris i  sann Sex And The City anda ;-). Alla hade klätt upp sig i superfina kläder så man kunde riktigt känna den där premiär känslan. Det är kul att klä upp sig riktigt fint, man borde göra det oftare.
Filmen var väldigt bra och det som slog mig när jag såg filmen är att man borde unna sig lite mer vardagslyx. Bara ta en drink mitt i veckan, gå ut och äta lite oftare, klä upp sig fint, skönhetsbehandlingar och annat skönt för kroppen. Man är lite för snål för sitt eget bästa ibland tror jag med att unna sig just sådana saker. I filmen går de ju runt i snygga kläder och högklackat hela tiden, helt fabolous liksom! Nu har ju jag inte ett sådant jobb så jag kan trippa runt i högklackat hela dagarna och mina fötter är inte riktigt tränade för det heller, men ja jag tycker att det ska vara lite mer lyxigt i den vardagliga tillvaron. Dags att styra upp det på något sätt helt enkelt! Någon som har några bra förslag? :-)

Kärleken den kärleken...

Jag skickade ett litet rött paket med mycket värdefullt innehåll till någon jag tycker om väldigt mycket. Det är värdefullt för mig i alla fall, eftersom det innehöll alla minna innersta känslor både i skrift och musik. Paketet kom fram idag och personen som fick brevet, ringde upp mig direkt efter att han läst brevet. Det kändes väldigt bra att han ringde upp mig och det var ett väldigt bra samtal. Jag fick svar på en del av de frågor som jag länge undrat över och jag fick en "ursäkt" som jag inte alls var beredd på, STORT! Jag är kär i den här personen, tyvärr är han inte kär tillbaka och det kommer aldrig mer att bli vi. Men jag har fått säga det jag känner och jag har fått en del svar tillbaka så nu kan jag bara gå vidare och framåt från detta! Jag känner lite sorg i hjärtat, men jag känner också lättnad på något vis...
Du kommer alltid att vara speciell för mig!

Mjukstart

God morgon mina vänner!
Nu är det fyra veckor kvar till midsommar och det är dags att lägga in en högre växel när det gäller träningen för min del. Ni som har följt min andra blogg och ni som känner mig vet att jag är en riktigt periodare när det gäller träning. Jag har haft ett snitt på ungefär 3 pass/vecka den senaste tiden men det har också varit en hel del intag av alkohol och andra onyttigheter den senaste tiden vilket innebär att det inte varit någon direkt minskning av vikten. Men nu tänkte jag ta tag i både träning och kosthållning lite mer och försöka att gå ner några kilo innan midsommar. Jag började denna härliga måndag med en morgonpromenad på ca 45 minuter, en fin mjukstart :-)

Nära döden...

Hade en väldigt trevlig dag ute på Vänersnäs, underbart att vara ute i solen med trevlig vän och go unge. Ja han var go nästan hela tiden i alla fall, lilla Erik. Han blev lite arg ledsen där en stund när han inte fick åka med pappa på gräsklipparen :-)
Men på vägen ut så trodde jag att min sista stund var kommen, riktigt läskigt faktiskt. Det är ganska smala och krokiga vägar ut till Vänersnäs och efter att jag var på väg ut ur en kurva kom en jättestor Mercedes rakt emot mig på min sida av vägbanan! Jag blev helt panikslagen och blev typ som paralyserad och fick inte ens till en tut. Precis innan han är på väg att köra på mig ser jag att han tittar upp från att sitta och titta ner på sin mobiltelefon! Han snek precis bredvid mig i värsta hastigheten. Då satt hjärtat i halsgropen vill jag lova! Så alla ni som sms:ar när ni kör bil, DON'T!

Vänersnäs

Ska strax ta bilen ut till Vänersnäs (ligger någon mil utanför Trollhättan vid Vänern) och hälsa på Therese, det var alldeles för längesedan vi sågs. Tiden går så snabbt, nästan så snabbt att man glömmer av vad som är viktigt för en här i livet. Det ska bli väldigt trevligt att träffa henne igen i alla fall och lilla söta Erik (Therese son) som redan har hunnit bli så stor. Sedan så väntar Therese och Daniel tillökning i höst så det ska bli kul att se hur magen har växt sedan jag senast träffade Therese. Perfekt väder är det i alla fall att åka ut på näset. Det blir en liten promenad och förhoppningsvis en kaffe i solen :-)
Ha en skön söndag allesammans!

Sol, Fotboll och Party!

Är ett ganska bra recept för en lyckad sommar, eller i alla fall en lyckad lördag :-)
Började dagen med att åka upp till Strömslund och Torsbovallen för att titta på när mina underbara elever spelade i klassbollen. Då var vädret ganska mulet och trist och inte en sol i sikte så långt ögat kunde nå. Men efter den första matchen som jag tittade på, tittade solen äntligen fram och det blev änna väldigt varmt på en gång. Riktigt skönt, men kanske lite för varmt att stå i gassande solsken och titta på fotboll... Tyvärr gick det inte så bra för kidsen, tror inte att de gick vidare till finalerna i morgon tyvärr.
Efter en hel förmiddag fotboll åkte jag hem för att ta mig en liten tupplur innan jag tänkte åka hem till Carro för att fortsätta sola. Men tydligen var jag väldigt trött för det blev en väldigt låååång tupplur. Har ju varit rätt seg och trött i veckan så jag antar att jag behövde det :-). Det blev ingen mer solning så jag fick nöja mig med den snygga bonna brännan som jag dragit på mig idag :-)
Kvällen avslutades med lite förfest hemma hos Carros kompis och sedan SOMMARPARTY på Buttan. Det var riktigt mycket folk ute idag, mycket nytt folk faktiskt som jag inte har sett innan, alltid kul! Jag hade bestämt mig för att vara nykter idag, väldigt skönt faktiskt. Tror att det kan bli ett koncept som håller i sig, hade kul utan alkohol (visst är det lite jobbigt med alla andra fulla människor som typ håller på att dansa in i en hela tiden, men men) och det var jäkligt skönt att kunna ta bilen och köra hem. I bilen hem hörde jag denna sköna låt och det fick mig att få ännu mera sommarkänslor!
I miss you though...

Like good old days...

I morse när jag vaknade kände jag bara att jag ville dö typ, har känt mig nere och konstig den senaste veckan, inte kul alls. Men när jag väl kom till jobbet och fick träffa mina underbart goa elever och även arbetskompisar så kändes det genast mycket bättre. Sedan så har min bil äntligen blivit lagad, fått på sig sina fina sommardäck och blivit nyputsad och blank :-) Tack kära pappa för hjälpen det var guld värt! Dock kostade reparationen 6000 spänn, det var den Frankrike resan det...
Kvällen har jag tillbringat ihop med underbaraste Carro, vi lagade quesadillas som jag åt väldigt mycket back in the days. Då stod det på menyn typ varje fredag :-) Självklart gör man dem så att de smakar så likt Taco Bells recept så mycket som möjligt. Helt likt går ju tyvärr inte, men nästan :-). Tanken på Taco Bell får mig verkligen att längta tillbaka till Cali, nästa sommar ska jag bara dit!
Såhär kunde vår mat ha sett ut, men det gjorde den inte rikigt, men nästan :-)
Såhär kunde vår mat ha sett ut, men riktigt så snyggt blev det inte,
men sjukt gott!

Fint väder!

Både igår och idag har det varit riktig sommarvärme, helt underbart! Igår tog jag dock inte vara lika mycket på det fina vädret som jag gjorde idag.
6-9 M8-are hade idag ordnat en BBQ på skolgården med fin live underhållning till. Vi käkade goda burgare och lyssnade på soft musik i solskenet. Efter jobbet åkte jag hem och tog med en powernap, har sovit så sjukt dåligt de senaste nätterna så jag har varit så trött på dagarna. Jag undrar varför det är så ibland. För mycket som snurrrrrar i hjärnan som vanligt I guess. Efter en lilla tuppluren tog jag cykeln ner till Strandgatan och mötte upp Carro och lilla Ronja. Vi tog en god fika och softade i solstolarna vid kanalen, sweet! Mer sådana dagar säger jag!
SOLSKEN!

YES MAN!

  • Är en bra och rolig film
  • YES är ett väldigt bra och effektivt diskmedel
  • YES betyder JA
  • YES ska man säga ofta, jag tror att livet blir bra mycket roligare då
  • YES till livet och till kärleken!
  • Just say YES med Snow Patrol är sjukt bra! Lyssna och njut! (It's for you and you know it...)

Drömmer om Frankrike...

Jag, Carro och Gunilla ska ut och resa i sommar. Från början var det tänkt att vi skulle åka till Kalifornien och bila runt där, men efter en hel del räknande så kom vi fram till att det blev alldeles för dyrt just nu eftersom vi inte hunnit spara så mycket. Att vi skulle ut och resa ihop kom vi ju på ganska sent eftersom vi lärt känna varandra ganska nyligen. Sedan pratade vi om båtluff i Grekland och bilande i Europa och avverka länder som Italien, Frankrike och Spanien. Men efter noga övervägande fram och tillbaka kom vi alla fram till att det vi vill ha ut av semestern är sol, bad och chill. Så att bila denna sommar kändes inte riktigt aktuellt. Hos mig har drömmen om Frankrike sakta vuxit fram, jag har inte varit så sugen på Frankrike förut, men nu skulle jag typ kunna göra vad som helst för att åka dit. Och nu har vi väl till 99% bestämt oss för att åka dit och vi har hittat en perfekt liten studio i Cannes med bara 150 meter till havet! Det som är bra med att bo i Cannes är att det är ganska nära till andra trevliga utflyktsmål :-) På onsdag vet vi mer för då ska vi träffas alla tre och planera ännu en gång, haha.
Puss!

Nytt till sommaren!

I går var jag och lillasyster i Göteborg och hade det mysigt trots att vädret inte riktigt var på vår sida. Det blev inte någon bio, men det blev desto mer shopping på stan i stället och lunch på Hard Rock Cafe, väldigt gott as always! Jag inhandlade en väldigt fin bikini på Twillfit, som jag förhoppningsvis kommer att få mycket användning av i sommar. Jag hittade också ett par sandaler på Monki och de var på halva priset, alltid kul att kunna fynda. Jag har letat efter ett par liknande sandaler sedan förra sommaren typ, man aldrig hittat några sköna och tillräckligt snygga. Men nu så, nu stod de bara där i hyllan och ropade på mig. Sedan så var William (min mosters sambo) över till Amerika och då passade jag på att beställa ett par röda fina converse av honom. Ännu ett par till min fina samling :-). Tyvärr så är bilden på dem lite suddig, men men... Kommer att ha fina fötter i sommar i alla fall och förhoppningsvis kommer jag se het ut i min nya bikini, haha


Mot Göteborg!

God morgon på er alla!
Ska strax göra mig i ordning och käka frulle för att sedan bege mig till Göteborg. Min kära lillasyster fyllde 14 år i april och fick i födelsedagspresent av mig att hänga i Göteborg en hel dag. Så klockan 11 tar vi tåget ner och vi ska faktiskt börja vistelsen med att gå på matiné. Det var väldigt längesedan som jag gjorde det, ska bli mys. Emma har bestämt att vi ska se The Last Song, hon får ju självklart bestämma allt denna dag :-). Vet inte riktigt vad det blir efter filmen, men kan tänka mig att det blir shopping och intag av föda av något slag.

Välkomna hit!

Jag har länge varit sugen på att skaffa en ny blogg, då jag känner att den jag har nu inte går att ändra som man vill. I alla fall har jag inte kommit på hur :-) Här på blogg.se finns det en massa roliga grejer att fixa och trixa med, fast det tar ganska så lång tid såhär i början. Men jag hoppas att det kommer att gå lite smidigare framöver när jag har lärt mig allt om alla koder hit och dit. Nackdelen med blogg.se är att det blir en massa reklam på bloggen, får se om jag står ut med det. Annars får jag väl byta tillbaka till min gamla blogg igen. Jag har inte riktigt kommit igång här ännu, finns fortfarande en del på designen att pilla med men det får bli i morgon för nu är jag sjukt trött och måste sova.
Sweet Dreams!

RSS 2.0