Tänker hela tiden...

att jag ska skriva en massa saker i bloggen... Det dyker upp en massa idéer om vad jag kan skriva om, men jag får liksom inte riktigt till det. Det har hänt en massa fantastiska saker i mitt liv den senaste tiden som jag gärna skulle berätta och skriva om, men jag har inte riktigt lusten att skriva för tillfället. Men förhoppningsvis kommer skrivlusten tillbaka inom en snar framtiden.

Fick denna låten i morse när jag vaknade, fantastiskt fin och underbar, precis som personen som jag fick den av... :-)


Give it to me right!

Har varit hemma och varit sjuk idag, inget kul alls... Har spenderat mesta delen av dagen hemma hos mamma, känns liksom bättre att vara här när man är sjuk :-) Har iaf lånat min lillasysters dator och hennes Spotify och kom då över denna låten, skjukt soft och jag gillar texten as hell, haha. Ja lyssna och tyck till! :-)


Energiiiiii!!

Jag har sådan energi för tillfället, det är helt underbart. Trots en ihållande förkylning känner jag att det bara spritter i kroppen, jag bara älskar det!

Här kommer en låt som går varm hos mig för tillfället, Robyn är så sjukt grymt bra! ;-)

PUSS på er!




Det är skönt och stärkande på kusten!

Igår var en sådan där perfekt dag, egentligen så har hela helgen varit perfekt men gårdagen var något alldeles extra :-).

Jag vaknade av att mamma ringde och väckte mig 08.15 och då kände jag mig faktiskt utvilad. Hon frågade om jag skulle med ut till kusten. Det räckte med att kolla ut genom fönstret för att svara ett självklart JA på den frågan. Gick upp, satte på lite go musik och fixade till lite god frukost. Klockan 10.00 kom mamma och Ola och hämtade upp mig och runt 11 tiden var vi framme i stugan. Satte på kaffet direkt och eftersom vädret var så underbart tog mamma och jag plats ute på altanen medan Ola målade en av friggebodarna, rätt man på rätt plats liksom :-) Sedan blev det kaffe och en bra bok ute på altanen i några timmar innan jag & mamma åkte in till Tanum Strand och sportshoppen som hade total utförsäljing, halva priset på rea priset :-) Hade tänkt att hitta mig en HH jacka, men det fanns inga kvar, så det blev ett par vita snygga nike sneakers i stället :-). Vi tog även en sväng in till Grebbestad och där hamnade vi mitt uppe i firandet av Ostronets Dag. Värsta grejen kring dessa slemmiga små "varelser", haha. Jag har hört att det ska vara slemmigt men mättande, haha. Men jag vågade mig faktiskt inte på att prova, en annan gång kanske... ;-) Det blev laxburgare på hemmaplan isället och det var sjukt gott! Efter middagen hann vi även med en tur ut med båten, första och sista turen för mig i år antagligen. Hur skönt som helst att vara ute på sjön. Vi provade även fiskelyckan, mamma fick två makrillar, Ola fick en och jag fick noll, någon som är förvånad?? ;-) Efter en dag fylld av frisk luft och aktiviteter så var jag ganska så trött när jag kom tillbaka till Trollhättan på kvällskvisten. Det blev film på soffan hemma hos bror, ett bra slut på en väldigt lyckad dag! Funderar starkt på att bosätta mig på kusten, eller i alla fall i närheten... :-)

Efter en god natt sömn vaknade jag utvilad av mig själv klockan halv 9!! Kommer inte ihåg när det hände senast, jäkligt skönt var det i alla fall och hoppas på fler sådana helger framöver. Dagen idag har även den spenderats med la familia. Jag och Joachim var ute en sväng på Överby förut, behövde inhandla vissa skönhetsprodukter som alla tagit slut vid ett och samma tillfälle tagit slut, känns det igen? :-) Bestämde mig även för att i år ska jag unna mig en SVEA jacka, en jacka som jag redan ville ha förra året, men då tyckte var för dyr. Tycker fortfarande att den är dyr, men den är sjukt snygg så det får det vara värt! :-) Blev indisk lunch i stan och sedan lite chill med tv-spel (Maffia II) hemma hos Joachim. Kul spel faktiskt, hehe. Tog sedan en sväng ut till golfbanan ihop med Ola och slog lite bollar. Gick väl sådär i början, men fick till en del riktigt bra bollar mot slutet. Ola tyckte att min sving såg bra ut, så det känns ju bra och kul! Jag och Carro ska ut en sväng på onsdag och slå också, swing swing! :-) Nu är jag hemma hos mamma och tvättar lite, sjukt svårt att få tvättid i mitt hus, så jag får låna mammas maskin lite, väldigt bra faktiskt. Efter nu blir det film igen hemma hos bror, får se vad han har hittat på idag... :-)

Hoppas att alla ni också har haft en bra helg!

Kärlek till er!

Lite bilder från gårdagen...


Jag och mamma inne i Grebbestad


Såhär glad blir man om man får napp :-)


Lilla mamma lyckades också! :-)

I början av september

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här på sista tiden. Det beror delvis på att min dator hemma är paj och jag bara har mobilen att surfa med och delvis på att jag inte haft lust eller inspiration att skriva. Men nu när vi kommit in i september och allt, tänkte jag att det var dags för ett litet inlägg :-).

Det har egentligen inte hänt så mycket den senaste tiden, eller jo det har det kanske... :-) Jag har hängt en hel del med två av mina kusiner på senaste tiden, mest med Angelica. Det har varit väldigt mysigt och väldigt roligt. En hel del skratt har det blivit, men även en del prata av sig av sånt man stör sig på och hänger upp sig på. Jag, Angelica och Anna var ute och åt indiskt på ett nytt ställe i stan i lördags, hur trevligt som helst och hur god mat som helst! Sedan tog jag och Angelica en sväng förbi Butler's, det var väldigt deprimerande, haha. Helt sjukt dåligt och hjälp vilka människor!! Ja vi var ju helt nyktra också, det gjorde väl sitt också kan jag tänka, men ändå... Blä!

Har varit några härliga höstdagar, jag hoppas att det fortsätter så. Har fått ett golfset av mamma i för tidig födelsedagspresent så det hade ju varit kul om man kunde få använda det lite innan det blir för kallt och jäkligt. Jag och Carro funderar på att dra ut på söndag och slå lite bollar. Måste ju friska upp minnet lite, det var ju trots allt två år sedan jag spelade senast... :-)

Idag är det fredag, väldigt skönt! Är fortfarande förkyld och hostig men har ändå tagit mig igenom denna arbetsvecka som bland annat har innehållit ett läger. Jag hoppas på vila i helgen och att jag ska bli friskare så jag orkar komma igång med träningen ordentligt igen på måndag.

Den här låten har spelats ganska så flitigt hemma hos mig den senaste tiden. Det är speciellt en textrad som etsats sig fast lite extra och det har väl lite att göra med hur jag känner just nu.... As always... :-)
"It's gonna get harder still, before it gets easy"

 


RSS 2.0