fredag.

Det blev aldrig Long Beach med Martina i fredags, utan det blev sol och bad på stranden (Klong Dao) här i stället. Men när Erik kom hem efter jobbet åkte jag och han till Somewhere else, ett ställe som ligger på Long Beach. Det blev soft eftermiddagshäng i en sala med lite lunch och efter vi smält maten så blev det en massagage, inte helt fel en fredag! :). Senare på kvällen åkte vi in till Saladan och kikade lite, Erik hämtade bland annat ut sina nya fina glasögon. Vi åt middag på Pa-Pa´s, vi tog båda fish & chips, en helt ok måltid faktiskt. Kvällen avslutades på några utav Eriks kollegors uteplats, med en något sur mojito ;) En mys-fredag helt enkelt, precis så som det ska vara!






Long Beach

Idag är det fredag, min absoluta favoritdag på veckan. Att få starta denna dagen med frukost på "Tysken" ihop med älsklingen var underbart gott och mysigt! Frukosten kan vara den bästa måltiden på dagen, i alla fall om man har tid att sitta och ha en sådan där riktig långfrukost. Självklart ska det finnas en massa godsaker att välja emellan också. Idag blev det frukostmeny nummer 1 för min del. Den innehåller bland annat gott bröd, pålägg, ägg (väljer själv hur man vill ha dem, idag blev det ett kokt ägg för min det :)), kaffe och juice, smaskens! Bra med en stadig frukost så man står sig hela dagen när man ligger på stranden... :)

Igår åkte jag med en tjej som heter Martina (hon är dotter till en av de personer som jobbar som lärare här) till Long Beach, en strand som ligger lite nedanför den stranden där vi bor. Det var väldigt varmt och skönt, när det blir för varmt är det perfekt att kunna gå och sätta sig i en sala och ta sig något kallt att dricka, gärna en frukt-shake för min del då, igår blev den en mango, sjukt god! Vi passade även på att käka lunch eftersom vi båda var lite hungriga :) Tror det blir Long Beach idag med faktiskt, ser fram emot ett skönt fredagshäng med Martina där även idag! :)

Ha en skön fredag ni också! :)

Kram


hetta!

Tar mig en liten siesta efter att ha legat på stranden ett par timmar. Väldigt skönt att komma in i skuggan, ta en kall dusch och lägga sig i air conditionen (?) efter en stund i den brännande hettan :) De senaste två dagarna har varit väligt varma, inte ens havet svalkar när man tar sig ett dopp. Men visst är det skönt att slippa kylan och snön hemma, så jag ska inte klaga ;) Känslan jag har just nu är att jag aldrig vill åka härifrån! Fantastiskt god mat varje dag, (som man slipper att laga själv haha), goda läskande frukt-shakes, där min favorit för tillfället är virgin-coconut shake! Härliga långa vita stränder och ett väder som man vid denna årstid bara kan drömma om i Sverige... Älskar filosofin mañana, mañana (imorgon) att man tar dagen lite som den kommer, ingen stress helt enkelt. Passar ju mig perfekt eftersom att stressa är det värsta jag vet. Sedan har jag ju kärleken här och vem skulle vilja lämna den liksom??!!

Är jäkligt lycklig och väldigt nöjd med livet för tillfället, UNDERBART!!!

Ta hand om er där hemma!

Heta hälsningar från Thailand! ;)

P.s Emma, Erik hälsar tillbaka! kram D.s

lyx

Landade i Krabi i lördags morse och där stod han världens bästa och tog emot mig! Det kändes lite overkligt i början, att vi två helt plötsligt var på samma ställe igen...

Flygresan ner gick väldigt bra faktiskt, otroligt skönt med direktflyg. Hamnade bredvid några sköna gubbar ifrån Stockholm, som var underhållande nästan hela vägen :) Bra när någon anna får tiden att gå åt en i alla fall :)

Efter mötet på flygplatsen så var det dags att sätta sig i bilen och bege sig mot Koh Lanta igen och när vi väl satt där i bilen och pratade så var det som om vi aldrig hade varit ifrån varandra, helt fantastiskt juh! Erik berättade då att vi skulle bo på hotell i ett par dagar, en trevlig liten överrasking till sådär bara. I löve överraskningar! :) Så vi checkade in på ett jättefint hotell, Pilanta tror jag att det hette :). Värsta stora fina rummet, med en stor härlig skön säng (mkt viktigt, haha), ett badrum med både dusch och bubbelbad och en egen liten privat pool på baksidan! Hur lyxigt som helst! Egna badrockar och tofflor fanns också till förfogande såklart! Väldigt skönt och väldigt mysigt att bara få vara vi två i några dagar, njuta av sol, poolbad och en supergod hotellfrukost!

Nu är vi dock tillbaka till verkligheten och till Eriks lilla bungalow, men det funkar bra det också :) Erik har börjat jobba idag också, det är ju mindre kul förstås. Men vi började dagen med en härlig frukost hos "Tysken" tillsammans, det var mys! Nu ligger jag och väntar på att det ska bli något varmare ute (det är ju fortfarande morgon) så jag kan gå och lägga mig på stranden och pressa lite ;) Kanske ta mig en massage också, fick min första igår och det var otroligt skönt!

Hoppas allt är bra med er där hemma, här är det TOPPEN!!

Puss&Kram

pirr.

Om ett par timmar sitter jag på planet till Thailand och om ca ett dygn får jag krama om min Erik igen! Det är ungefär tre månader sedan vi träffades senast. Ett möte som vi då inte alls visste hur det skulle bli och hur allt skulle sluta, eller snarare börja för våran del. För oss blev det en början på något helt fantastiskt, jag kan i ärlighetens namn säga att jag har aldrig känt såhär för någon människa förut, en känsla som för mig är helt underbar. Pirret i magen då är annorlunda mot pirret nu... Då handlade pirret om, om känslan man hade skulle vara den rätta, skulle vi stå ut med varandra i två veckor och ja ni vet... Nu är det pirrigt dels för att vi inte har setts på så länge, sedan är jag lite pirrig för att det är något som ska strula, fast det är nog egentligen lite mer åt resfeber hållet... En annan sak som jag tänkte på är att denna gången åker jag ju faktiskt ner för att hälsa på min pojkvän, det gjorde jag ju inte förra gången. Bara det kan ju få det att börja pirra i magen, ett härligt pirr!! Ja ska bli lovely att tillbringa två veckor i värmen med världens bästa Erik!

Vi hörs! :)


Alla hjärtans dag!

Ja nu lider snart den här hjärtedagen mot sitt slut och jag måste säga att jag har haft en väldigt bra sådan :)

Dagen började med att vi hade M8 (läses mate) dag på F-5 som gick i kärlekens tecken. Eleverna fick göra fina alla hjärtans dag kort till varandra, sedan var det tänkt att det skulle vara kompis massage (tror att vår grupp var den enda grupp som inte hann med detta), utdelning av kort och så geléhjärtan såklart! Efter lunch var det vanliga lektioner och jag fortsatte med projektet om Europa. På mötestiden idag hade Jenny bjudit in en föreläsare som skulle hålla en föreläsning om kreativitet, en föreläsning som visade sig ge en hel del, det liksom kastades runt lite i huvudet. Ett mycket lyckat initiativ!! När man har föreläsningar så brukar man ju alltid ha en paus, det hade även vi. Och under pausen kom Helena fram till mig och sa att jag hade ett blombud i receptionen. Gissa om jag blev förvånad!! Jag var ju självklart tvungen att gå ut och titta med en gång, eftersom jag blev sjukt nyfiken! :) När jag kom ut i receptionen så var det där en jättefin bukett med röda tulpaner, en liten nalle och ett väldigt fint meddelande!! Jag tror att jag blev ännu mer kär idag, trodde inte att det var möjligt men jag blev det :) Jag är så glad över att jag har träffat Erik, han gör mig så otroligt lycklig!!! Nu är det bara fem dagar kvar tills vi får träffas igen!! Ska bli underbart!



Ett fint litet blombud, hela vägen från Thailand! ;) Älskade Erik du är bäst!!

Hoppas att ni alla andra där ute har haft en lika bra dag som jag har haft! Kärlek!!!

Lite lustigt!

Idag skypade jag som vanligt med Erik, vi försöker att alltid få in lite skypetid på fredagar och fredagsmys över skype är ju aldrig fel :-) I slutet av samtalet idag kom vi in på hundar av någon anledning, han berättade om någon golden retriver som han haft som barn och jag berättade att min moster och hennes familj ska skaffa hund i sommar. Då sa jag att om jag ska ha en hund så vill jag ha en bostonterrier! Erik sa då, driiiiver du med mig nu eller, haha Det visade sig då att Erik alltid har velat ha just en bostonterrier. Jag har dock inte velat ha det så länge, men för ett tag sedan så var det ett uppslag i ttela om olika hundraser och då stod det just om bostonterriern och då tyckte jag att de verkade vara en väldigt skön hundras. Plus att de är hur söta som helst! Sedan så åkte jag hem till mamma för att kolla på, på spåret. Tror ni inte då att en av frågorna i dag handlade om hundar. De hade med sig tre hundraser in i studion som de tävlande skulle gissa raserna på och en av dem var just en bostonterrier, lite lustigt, eller hur?? :-)

Ja vi får väl se om vi skaffar oss en hund någon gång, så länge får man nöja sig med att drömma lite... :-) Här kommer några bilder på ett par sötnosar, man vill ju bara äta upp dem allihop så söta är dom!!


En riktig sötnos!


Skönt häng i soffan! :)


Jag försöker att stå fint... :)


Mullig och go!


Såhär liten kan man vara...


Jag är helt kär i denna lilla underbara varelse, jag vill ha nu!! :)


Det blev en promenad istället...

Planen idag var att jag skulle träna poweryoga, men jag kände efter jobbet att jag inte alls var speciellt sugen på det. Så istället begav jag mig ut på en promenad i snöslasket (ja vad skulle denna snö här och göra om det ändå bara skulle bli slask-snusk!), det var jobbigt och jag blev väldigt blöt om mina fötter. Men nu är det gjort i alla fall! :-) Tur att man hade bra musik i lurarna, det hjälper mot det mesta. Att skaffa Spotify Premium kan vara den bästa investeringen jag gjort på länge, perfekt att kunna ha med i mobilen! :-) Är väldigt nöjd med träningen denna vecka löpning i måndags, promenad i tisdags, löpning igen igår och promenad + lite styrka (bål) idag :-) Hade ju tänkt att springa en gång till denna vecka, men det verkar ju gå sådär med tanke på att vädret suger för tillfället. Får fundera på vad jag ska göra istället om jag inte kan springa...

Tur att det är fredag i morgon för jag är så sjuuuukt sugen på GODIS!!! Får väl ta mig ett tuggummi för att försöka få bort det värsta sötsuget. Skulle egentligen ha jobbat på Buddy's i morgon också, men de hörde av sig idag om att det var lite bokat och frågade om jag ville vara ledig. Det kände jag att jag ville, rätt skönt att inte jobba fredagkvällar faktiskt. Lördagar är bättre, för då är jag inte lika trött. Men kommar man väl dit så är det ju kul och då försvinner oftast tröttheten :-) Men i och med ledighet så blir det extra tid över till FREDAGSMYS!! Får se vad det blir för fredagsmys i morgon och vem som har lust att fredagsmysa med mig... :-)

Nej om man skulle hoppa in i duschen och försöka komma i säng i tid för en gång skull! :-)

Hoppas att ni alla får en mysig fredag!!

Puss & Kram!

Om 10 dagar!!

Om 10 dagar befinner jag mig i Thailand igen!! Ska bli så himla underbart att få träffa Erik, det är ju lite över tre månader sedan vi sågs senast... Kan egentligen inte fatta att det är sant, känns helt overkligt att jag snart kommer att få kramas och pussas med Erik precis hur mycket jag vill! ;) Han skrev idag att han hade planerat in några överraskningar till mig, hur najs som helst, jag älskar ju nämligen överraskningar! :) Ska bli spännande att se vad det är för något... Ska bli väldigt skönt med lite sol och bad igen också, det är ju aldrig fel. Vädret som är här nu kan ju faktiskt kvitta. Vill ha vår nu juh!!

Ja apropå det här med att resa, så var jag ju på Hawaii över jul och nyår :-) Lade upp lite bilder på Facebook igår från den resan, det blev ett gäng. Orkade inte ens ladda upp alla, så det får bli till att fortsätta en annan dag :). För er som inte är vän med mig där, här kommer ett litet collage av bilder! :)





'

Längtar tillbaka lite till Hawaii, men mest längtar jag till Thailand! :-)


Kompis det går bra nu...

Satte ju upp mål för min träning för ca fem veckor sedan, att jag skulle träna minst 4 träningspass/vecka. Det har gått väldigt bra med det målet och det har även blivit 5-6 träningspass/vecka några gånger. Jag har har försökt att variera min träning ganska så mycket för att inte tröttna, vilket jag kan göra ganska lätt. Det har blivit en del spinning, body jam, body combat, promenader, yoga och nu det sista även löpning. Var ute och sprang första rundan för året förra veckan och idag var det dags för den andra rundan för i år :-) Det kändes lättare att springa idag, men det tog drygt en minut längre att springa idag... Målet är ju att försöka förbättra tiden på samma runda, får se när det sker :-). Satte även upp som mål att träna minst 300 minuter/vecka. Det målet gick bra att nå de två första veckorna då jag var extra peppad och körde två pass om dagen vissa dagar. De senaste två veckorna har jag inte nått det målet och det beror delvis på att jag bara kört ett pass om dagen och att passen inte alltid är 60 minuter långa, som jag hade räknat med från början. Är jag ute och springer, så springer jag ju inte en timma liksom, inte ännu i alla fall :-) Målet kommer att stå kvar fram till sportlovet precis som målet med antal pass/vecka, men jag kommer inte vara lika fokuserad på minutrarna utan det är pass/vecka som är det viktiga.

Känns riktigt skönt att vara igång med träningen i alla fall och hoppas att jag kan hålla i detta länge länge :-)

Här kommer en låt som ger lite extra energi när man är ute och springer då man nästan inte orkar mer :-) (Ja när den kommer igång då vill säga...)




RSS 2.0