Saknar min darling!

Jag saknar ju och längtar efter Erik mest hela tiden, men ibland så saknar man liiite extra mycket. Idag är en sådan dag då jag saknar liiite extra mycket... Det är verkligen skitjobbigt att vara nykär på så långt avstånd, men det är juh inte så mycket att göra åt... Idag är det i alla fall "bara" 25 dagar kvar tills jag får krama och pussa på honom igen, längtar ännu mer när jag tänker på det, haha. Innan jag visste att jag fick och kunde åka, så var ju juni nästa hållpunkt liksom. Det var juni som man hade riktat in sig på och det är ju så sjukt långt borta att man inte ens kunde föreställa sig hur långt bort det egentligen är. Nu behöver jag ju inte tänka juni längre utan nu blir det februari, vilket jag är otroligt tacksam över! Ska bli hur underbart som helt att få åka till Thailand och Erik igen, denna gången hoppas jag att jag slipper regnet också ;-)

Saknar dig darling!

Kände för den här låten idag, väcker lite gamla minnen till liv så... :-)


Saturday

Igår åkte jag till Göteborg och bästa Johanna. Vi lagade god mat och till efterrätt blev det något så klassiskt som chokladpudding, med grädde och banan, mums! Det blev en hel del snack om både det ena och det andra, eftersom det var väldigt längesedan vi sågs. Det blev även filmmys i soffan och lite P3 guldgala. En väldigt lyckad kväll och jag hoppas på en repris inom en ganska så snar framtid :-)

Tack Jojo för att du finns! Du e grym! :-)

Här kommer en fin liten låt med Oskar Linnros...Genom Eld

Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Brukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå i eld

Tänk om det finns nånting bra
Easy living med en hela St. Christine
Jag börjar se det så klart
För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Vi äter skiten så vant
Att vi börjat gilla smaken utav skit
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå i
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå i eld

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå i
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd


I backspegeln

Jag hade en annan blogg innan denna bloggen... Jag och Carro pratade om den för ett tag sedan, om hur jag tyckte att den kändes väldigt grå och bitter. Att mycket som skrevs i den var tråk-grejer liksom. Surfade faktiskt in på den lite igår och idag för att titta tillbaka lite på det som jag skrivit. Det är ju lite det som är mening med dagbok kanske, att man ska kunna titta tillbaka på det som en gång var. Jag kan i alla fall konstatera att ena hälften av 2009 och 2010 var ganska så grå... Inte många positiva inlägg där inte, fast visst finns det en hel del av den varan också. Den gamla bloggen sträcker sig från sommaren 2007 till våren 2010, så det är en blandning av sött och salt kan man säga, haha. Men lite kul att läsa gamla inlägg som sagt. Hittade bland annat detta inlägget, som jag då tyckte var rätt kul och passande och som jag även idag kan tycka är kul men kanske inte ritkigt ser det på det sättet :-) 

"Syndromet ful tjej efter snygg tjej

Hittade detta på en annan blogg när jag surfade runt. Hade egentligen inte tänkt att publicera det här utan mest spara för skojs skull. Men det är så bra så jag måste :-) Kommer dock inte ihåg vad tjejens blogg hette... Och kom ihåg, ta det med en nypa salt!

Syndromet ful tjej efter snygg tjej

Okay, we’ve all seen it before. Kille och tjej gör slut/slutar dejta för att killen screws it up, killen hittar nytt ragg som är en tiondel good-looking som exet. Tjejen (the ex) och omgivningen häpnas. Idag tänkte jag skriva mina reflektioner över detta och försöka förklara detta fenomen. Alltså, killar som går från en snygg tjej till en ful. Innan jag börjar tänkte jag först klargöra att jag endast, och bara endast menar en persons yttre när jag nu talar om ordet ful och så ska jag även definera ordet ful på två sätt.

Enligt Nordstedts Svenska ordbok:

Ful = 1. Som har ett frånstötande utseende

Enligt mig:

Ful = Det som inte är attraktivt/inte vackert att se på. Allt är relativt. Men om endast en av tio tillfrågade människor tycker en person är snygg/söt, är den ful.

Varför är det såhär? Jag har fem olika teorier:

1. Hans självkänsla höjs, tjejen han hade innan gjorde att han ständigt gick runt och kände sig mindervärdig. Alla killar vände sig om efter henne och tänkte ”vad gör Hon med Honom?” Nu kan de istället tänka ”Vad gör Han med henne?” Dessutom känner han sig självsäker över att hon aldrig skulle vara otrogen. Varför skulle hon? Han har nästan 6 pack, hon har en ruta…

2. Han känner ett maktövertag. Beauty is power. Om tjejen har ett fult yttre, tänker han att hans inre kan vara det. fult alltså. Dessutom tror han att hon lättare kommer att acceptera alla hans brister och hans vilda flörtande med andra tjejer bara för att hon kanske har dåligt självförtroende och inte vill ”mista honom”?

3. Han går på myten om att fula tjejer skulle vara bättre på sex eftersom de måste ”kämpa” mer för att make up to their bad looks. Not true. Kanske i vissa fall.

4. Han kan inte få något bättre, eftersom att exet var för snygg för honom. Så han måste helt enkelt dra ner sin standard som hade höjts under en period. Dessutom har han varit utan sex alldeles för länge för att ha lyxen att kunna vara kräsen. Det är här uttrycket ”killar har sex med allt som rör sig” kom upp.

5. Han tycker verkligen att personligheten är det allra viktigaste och bryr sig inte alls om tjejens yttre. Sjukt va? Ja det är väl fint av er, typ.

Erkänn lite kul är det och visst stämmer det till viss del, haha I alla fall alla som kom efter en annan, hehe. Kom gärna med era reflektioner kring detta!"

Ja det var lite i backspegeln det... Har några fler godbitar från back in the days, kanske delar jag med mig av det en annan dag... :-)

Puss!

Trött och Lycklig!

Ligger i sängen och är helt slut, fast slut på ett bra sätt :-). Var på mitt första body combat pass på väldigt länge idag och det var helt underbart roligt! Kändes som jag hade hur mycket energi som helst, blev väldigt förvånad själv faktiskt :-). Det var många av de människor som var med på passet som var gött peppade och det gjorde att jag blev ännu mer pepp, kan säga att endorfinerna flödade och gör fortfarande känns det som. Känner mig helt lycklig i hela kroppen! Kommer antagligen ha sjuk träningsvärk i ryggen i morgon, börjar känna av det redan nämligen... Ben och rumpa fick sig också en regäl omgång idag, så det kan tänkas att det blir lite träningsvärk där med :-). För er som inte vet vad body combat är, så är det ett förkoreograferat non-contact, högintensivt 60 minuters gruppträningsprogram inspirerat av kampsporter som karate, kickboxning, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai (lånat här). Väldigt rolig och bra träning, så ni som inte har provat på det, DO IT! :-)

Fick ett musiktips av en kollega idag, men nu när jag har lyssnat på det kom jag ju på att jag faktiskt redan lyssnat på Carolina Wallin Pérez, har till och med "givit bort" en låt med henne :-)

Här är pälor i alla fall, väldigt fin...Jag vill också...

Idag har jag varit och tränat Body Jam, såååå mycket roligare än spinning. Så ja Johanna att välja något annat än just spinning är nog en bra idé! Zumba är väldigt roligt, tyvärr så är det klockan 17.15 på måndagar och eftersom vi har arbetstid till klockan 17, blir det liiite tight. Men Body Jam är också sjukt roligt, i alla fall så är detta Body Jam passet det, bra musik, som dock spelas lite lågt om ni frågar mig, peppade ledare och roliga danskombinationer. Ett bra recept för ett lyckat Body Jam pass helt enkelt! ;)

Har ju kommit igång ganska så bra med träningen om jag får säga det själv, gäller bara att hålla hela vägen nu! När jag börjar träna blir jag väldigt fixerad, både vid mat, hur mycket jag tränar så klart och över hur min kropp ser ut. Man börjar ju tänka lite extra mycket på dessa saker just då, i alla fall så gör jag det... Just nu ligger väldigt mycket fokus på hur min kropp ser ut... Jag är ju inte riktigt nöjd med hur den ser ut och frågan är ju om man någon gång kommer att bli helt nöjd? Alltid är det väl något som man är missnöjd över... Det är ju här träningen och kosten kommer in såklart och jag vet ju precis hur jag ska göra, för jag har gjort det så många gånger förr. Tycker ju att det händer saker för sakta dock... Jag vill juh också vara liten, smal och söt... Nu vet ju jag innerst inne att jag aldrig kommer att bli smal, smal, för min kropp är inte byggd på det sättet. Men jag vill bli smalare och helst lite snyggare också, haha. Ja ja, det är bra att fortsätta att kämpa på, någon gång ska väl jag också lyckas med mina träningsmål! Första målet är sportlovsmålet! FunBeat is the shit när det gäller att hålla koll på träningen och bli peppad till 1000!

Pepp pepp pepp!!

Här är dagens träningslåt, den var med på passet idag....

 


Varför liksom?

Ibland är man för nyfiken för sitt eget bästa... Varför ska man runt och rota bland sådant som man egentligen inte vill veta liksom. Det är ju det som är nackdelen med Facebook, att man ibland ramlar över sådant som man verkligen inte vill veta eller ta del av, eller så snokar man reda på sådant som man egentligen inte borde snoka reda på för sitt eget bästa. Detta bara för att man är så nyfiken och för att man kanske vill plåga sig själv lite medvetet. Nu är det inte så stor grej som jag ramlat över egentligen, men tillräckligt tydligen för att min hjärna ska bli lite störd av det, haha. Det som hör till det förflutna borde verkligen stanna där... Det hör inte hit nu och inte i framtiden heller... Det är ju inte så att man kan ändra på det förflutna direkt, hur mycket man än skulle vilja ibland. Nej sluta att vara såå nyfiken kanske ska vara ytterligare ett mål med tjugohundraelva! :-)

Sedan ett annat varför... Tränade spinning idag och det var hur bra musik som helst och en väldigt bra ledare, trots detta så kändes de 45 minutrarna som världens längsta minuter! Hur kan detta komma sig undrar jag?! Är det någon som kan svara mig på detta? :-)

Peace!

För Kärlekens Skull...

Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi
Mm..
Så länge vi andas.
Ute till havs styr en fiskebåt.
Längs en fri horisont.
Den gungar så tryggt in mot hamn
som jag i din famn.
Mm..
Så länge vi älskar.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

Högt på ett berg står en katedral,
och pekar upp mot skyn.
Men det är för himlen i dig,
och jorden i mig
Mm..
Vi älskar varandra.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

Mmmm...

Lyser som guld, för kärlekens skull
Lyser på oss, för kärlekens skull

Och på 4:e dagen vilade hon...

Idag har jag inte tränat ett endaste dugg, känns lite konstig faktiskt. Men jag känner i kroppen att den är välförtjänt av lite vila. Tränade två pass i måndags, ett i tisdags och ett igår, så lite vila är väl på sin plats :-). Nu när jag har kommit igång så bra med träningen så vill jag ju gärna äta ganska så nyttigt också. Jag är ju en riktig sucker när det kommer till godis och kakor, men det har jag klarat mig utan so far. Har börjat laga lite mat igen, är ju lite dålig på det där med att laga mat utan har nöjt mig med att äta på jobbet. Nu lagar jag mat hemma och tar med till jobbet :-). Idag kokade jag ihop en Chilli Con Quorn, som Chilli Con Carne fast med quorn istället för kättfärs. Det blev sjukt mycket mat, så det känns som om jag kommer att få äta det ett bra tag framöver, haha. Om det är någon som är sugen är det bara att komma förbi! ;-). Brukar ju inte äta något lagat mål mat på eftermiddagen/kvällen, men idag var jag ju tvungen att provsmaka min Chilli Con Quorn, den blev faktiskt riktigt god till slut. Det var lite svårt att få till kryddningen först eftersom det var så mycket mat, men det lyckades jag med på slutet :-)

Tack Malin för de fina orden i inlägget! Ser fram emot när du blir medlem på funbeat! I morgon är det fredagsfika på jobbet, det är lite jobbigt faktiskt. Frågan är om jag ska ta en smakbit eller inte? :-) Kanske är lika bra att hålla sig borta från fikarummet i morgon så att man inte blir frestad... :-)

Ha en skön fredag alla fina människor där ute!

Saftigt!

Åh my god! Ibland tror man att man är smart och har tänkt på allt, men så visar det sig att så inte alls är fallet. Fick precis ett SMS från 3 angående min nästa faktura. Den visade sig vara på saftiga 1436:-!! Helt galet! Jag tror att jag aldrig, i mitt hela långa liv har haft en sådan hög telefonräkning. Nu när jag var i USA köpte jag ett sådant där prepaid card, ett sådant där kort som man ringer upp ett gratis nummer knappar in en kod och så kan man ringa för de pengarna som är på kortet. Det visade sig att så tydligen inte var fallet, så jag har fått betala för alla de minuter som jag har ringt för, så det var ju stor idé att ha det där kortet liksom. Det kostar ju även en massa att ta emot ett samtal i utlandet, vilket jag inte alls tänkte på just då, fast jag egentligen visste. Ja det är ju precis vad jag behöver just nu känner jag, fan! Ja ja, det är bara att bita i det sura äpplet och betala, inte så mycket att göra någonting åt. Tror att jag ska lämna mobilen hemma nästa gång jag åker utomlands i alla fall... Fan jävla skit också!!!

Träningsvärk!

Det känns i kroppen idag att man körde två träningspass igår. Har en sjuk träningsvärk i hela bålen. Att köra plankan i de där repen (TRX) gör ju att man använder precis hela sin kroppsvikt eftersom benen är fixerade i luften. Körde även att man står i plankan och drar in knäna mot magen. Det heter säkert något fint på träningsspråk, men det har jag ingen aning om :-). Tar i alla fall sjukt bra. Tränar både mage och rygg på ett effektivt sätt :-). Idag är det body jam som gäller, ska bli kul att dansa lite för det var ett tag sedan jag tränade det. Swing swing!

På gång!

Ja då var man igång med både jobb och träning igen då! Känns helt underbart att komma igång med träningen, är såååå peppad! Har faktiskt kört två pass idag, ett på morgonen (kondition/styrka) och ett på kvällen (spinning). Anledningen till morgonpasset var väl mest att jag vaknade klockan 05.00 och var pigg, men också för att min bror sa att han tänkte börja träna på morgonen nu. Han var dock inte lika pigg utan dök upp på gymmet vid sju snåret och då hade ju en annan redan tränat i 45 minuter.

Kändes även bra att bara tillbaka till jobbet, roligt att träffa arbetskompisar och elever igen. Har varit en riktigt bra dag på jobbet faktiskt! Känns att man går mot ljusare tider :-).

Dagens träningslåt:


For you...

När jag var på Hawaii, så längtade jag efter att bara sätta på musiken sådär högt och sjunga med järnet :-) Det har jag gjort idag här hemma, haha. Lyssnade på Spotify och hade på shuffle, då kom bland annat denna låten med Blue October upp. Har lyssnat en del på dem men inte jättemycket. Tyckte väldigt mycket om den här låten, passande på något vis... :-)
Theres something that i cant quite explain
i'm so in love with you
you'll never take that away

and if i said a hundred times before
expect a thousand more
you never take that away

well expect me to be
calling you to see
if you're ok when i'm not around
asking if you love me
i love the way you make it sound
calling you to see
do i try too hard to make you smile
to make a smile

well i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked...me

i thought that the world had lost its sway
(its so hard sometimes)
then i fell in love with you
(then came you)
and you took that away
(its not so difficult, the world is not so difficult)
you take away the old
show me the new
and i feel like i can fly
when i stand next to you
so what if I'm on this phone
a hundred miles from home
i take the words you gave
and send them back to you

i only want to see
if you're ok when i'm not around
asking if you love me
i love the way you make it sound
calling you to see
do i try too hard to make you smile
to make a smile

i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked...me

well i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked...me

i will keep calling you to see
if you're sleepin are you dreamin and
if you're dreamin are you dreamin of me
i cant believe
you actually picked...me


Mål för 2011...

Jag bestämde mig för några år sedan att de enda nyårslöftet jag skulle ge, var att inte ge något. Ni vet ju alla hur det är med det där löftena, det är nästan ingen som klarar av att hålla dem ändå. Till mesta delen tror jag att det beror på att man ger för stora löften, eller man försöker helt enkelt för mycket, vilket resulterar i att det blir för jobbigt att hålla och då skiter det sig. Men mål däremot borde alla ha, inte för stora och inte mål som ligger för långt fram i tiden, utan så där lagom liksom. I alla fall så funkar det så för mig, jag måste ha ett rimligt mål som kan utvärderas inte allt för långt fram i tiden. Så ett av mina mål för 2011 är att jag fram till sportlovet (v.8) ska träna minst 4ggr/vecka. För att lyckas med detta mål, blev jag medlem för ett tag sedan på en träningssajt som heter funbeat, ett tips från min kära pojkvän :-). Där kan man skriva in mål för sin träning, utforma träningsprogram och annat kul som hör träningen till. Så ni som gillar att träna och som vill kunna se era mål och framsteg, gå in där och skaffa er ett konto. Adda mig som vän så kan vi peppa och ge varandra råd. För jag vet ju hur jag är när det kommer till träning, jag har väldigt svårt att hålla motivationen uppe och då kan det vara bra med tips och råd från andra som är mer peppad just då :-)

Så nu kör vi!

Ett litet tips från mig:


TRX - En metod som är avsedd för hela kroppen. Inga vikter behövs eftersom den egna kroppstyngden används som motstånd. Styrka, smidighet och core tränas upp – samtidigt. Grymt bra träning som jag har provat på, på gymmet!


Last Night!

Idag är sista kvällen för oss här på Hawaii, känns inte alls kul att behöva åka hem till kylan igen faktiskt. Jag längtar hem lite till Sverige och till de fasta rutinerna, fast ändå inte :-). Det är så jäkla soft att vara här, i likhet med Thailand så tar alla här lite dagen som den kommer. Som det står på dörren till kontoret: Back in 10 minutes, 10 Hawaiian minutes det säger en del :-).
Har de senaste två dagarna legat på stranden och ytterligare förbättrat på brännan. Var ute ett gäng igår och käkade på ett ställe som heter Cha-Cha-Cha, där man kunde är $1 tacos och dricka billig margaritas. Jag är dock inget stort fan av tequila, så jag tog en öl istället. Men tacosarna var grymt goda! De andra gick vidare ut sedan, men jag var inte på humör för party igår så jag gick hem. Det är jag glad för idag, för alla andra som gick ut har varit gött bakfulla idag, hehe. Ja som man bäddar får man ligga, heter det ju ;-)

Det har varit en grym semester och jag hoppas att få åka tillbaka hit inom en snar framtid. Fast då skulle jag vilja besöka de andra öarna också. Vill ju visa Erik det bästa som USA har att erbjuda, men jag tror faktiskt att en tripp till California står överst på listan. Kanske en liten roadtrip till och med... Det bästa är ju att åka fyra, så det blir väl till att "ragga upp" två till som vill hänga på. Känns som om det inte kommer att bli speciellt svårt dock ;-). Men först hoppas jag på en till tripp till Thailand i februari, får se om min chef har beviljat min tjänstledighet nu när jag kommer tillbaka, håll tummarna!! :-)

Topp tre denna gången är:

1. Helt klart fallskärmshoppningen, alla gånger!
2. Utflykten till North Shore med massa schysta människor. Samt alla andra softa människor som vi träffat på såklart! :-)
3. Värmen! Att kunna sola och bada så mycket man vill :-)

Ja vi hörs när jag är tillbaka hemma i Sverige igen, då kommer det även upp lite bilder :-)

Mahalo!

Skydiving - Hawaii 3 januari 2011!!

Igår hoppade jag och Carro ut från ett plan på ca 14 000 ft (ca 4000m) höjd! På väg upp i planet var jag väldigt nervös, tyckte att det var lite läskigt att sitta i ett sådant litet plan, med en öppning på sidan som man bara kunde rulla upp. När det väl var dags att hoppa ut kände jag ingen rädsla alls, utan jag kände mig helt trygg med min instruktör Elion. Precis när man hoppade ut fick man den där hisnande känslan som man får i en del karuseller och liknande, men det varade bara en ytterst liten stund, en sekund kanske :-). Sedan var det bara en helt underbar känsla att falla fritt, man kände ju inte av att man faktiskt föll. Otroligt kul att försöka göra olika tecken med händerna och grimaser. Men det blev mest skrik och skratt tror jag, haha. Efter ca 60 sek fritt fall var det dags att fälla ut fallskärmen. Det gjorde ju att man åkte upp en bit igen, själva den uppflygningen eller vad man ska kalla det, var väldigt härlig, det blev helt tyst. Vägen ner var sådär, det snurrade en del vilket gjorde att jag blev lite smått illamående, men det var bara att försöka fokusera på den underbara utsikten som man hade över havet. Landningen gick väldigt bra, men mina ben var lite skakis så det var svårt att ställa sig upp direkt. Men det var en helt underbar känsla att stå där nere på marken och veta att man faktiskt gjort det. Jag gjorde något som jag aldrig trodde att jag skulle göra, våga. Men nu har jag gjort det och det var värsta adrenalinkicken och jag skulle lätt kunna tänka mig att göra det igen!! :-) Såhär i efterhand så känns det overkligt på något sätt att jag har gjort det, så jag måste gå in och kolla på bilderna ibland för att faktiskt se att jag gjorde det! JAG GJORDE DET!!! haha
Här kommer några bilder:

 

 

 

 

 

Ja en hur häftig upplevelse som helst var det! Ni som inte har prova, DO IT!! :-)

 

Peace!!


Liten kort sammanfattning av 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Tog kontakt med personer på Facebook på ett sätt jag aldrig trodde att jag skulle göra, haha

 

Har du några nyårslöften?

Jag kanske har ett... Kommer dock att vänta lite med att berätta vad det är ;-)

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja det var några stycken som fick barn i år...

 

Vilka länder besökte du?

Italien (Sardinien), Thailand (Koh Lanta) och Hawaii (Oahu).

 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Hm... Tror inte att jag har något direkt datum sådär som jag kommer att minnas faktiskt...

 

Vad var din största framgång 2010?

Oj, vad svårt att svara på... Kanske skulle vara att jag lyckades få ett extrajobb på Buddy's då, haha.

 

Största misstaget?

Ångrar inget, som Carro skulle ha sagt ;-)

 

Bästa köpet?

Min fina röda nyårsklänning från Forever 21 som var både snygg och billig :-)

 

Vad spenderade du mest pengar på?

RESOR!!! :-)

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att jag fick lära känna Carro och Erik! :-)

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Det är en massa bra låtar som kommer att påminna mig om 2010. För många för att skriva här.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Helt klart mycket gladare! 2010 har varit ett fantastiskt år!

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat, som vanligt, haha

 

Favoritprogram på TV

Streamar tv serier... Just nu blir det mycket True Blood och Grey's Anatomy. Ser fram emot en ny säsong med Californication :-).

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Bowlade och käkade god mat på Buddy's ihop med Pappa, Git, Joachim och Måns. Väldigt lugn och trevlig födelsedag!

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

En skön blandning av diverse stilar :-)

 

Den bästa nya personen du träffade?

Erik såklart! Han är ju bara bäst på alla sätt och vis! Kärlek!!

 


I mitt eget Blue Hawaii...

Ja det är några dagar sedan jag uppdaterade bloggen nu, men jag har varit helt slut på eftermiddagarna efter allt sol och bad så jag har inte orkat. Men ni som är vän med mig på Facebook har nog rätt bra koll på vad jag har haft för mig ändå :-). Men jag tänkte ändå skriva lite kort vad jag har haft för mig de senaste dagarna.
I torsdags åkte vi upp ett gäng från hostelet till North Shore, det har faktiskt varit det bästa hittills här på Hawaii. Det var en härlig blandning på människor som var med, från lite olika delar av världen och i olika åldrar. Chauffören och "reseledaren" Jerome från Frankrike var verkligen klockren, hur rolig och soft som helst. Vi var bland annat på Waimea Bay, Sunset Beach och på stranden där serien Lost spelades in. Där kunde man se de fina sjösköldpaddorna. Både Waimea Bay och Sunset Beach var helt otroliga stränder. Bilder kommer att läggas upp på Facebook vid ett senare tillfälle, har lagt upp två med mobilen tror jag :-). Skrev i ett tidigare inlägg om stränder jag ville besöka, det finns bilder från båda stränderna där...

I fredags låg vi på stranden hela dagen innan det var dags att göra sig i ordning för den stora nyårsfesten som var ute vid Aloha Tower Marketplace. Ett jättestort ställe, men en massa olika barer, dansgolv och utomhusscener. En del liveband var det också. Det var helt ok där, men amerikanarna ska ju vara så omständiga... Trots att man visat leg och fått ett armband i ingången var man tvungen att visa leg och stå i kö till varje bar ändå. Man fick inte heller ta med sig drickan mellan de olika barerna trots att allt låg inne i ett köpcenter typ. Så det blev att skåla in det nya året med en öl inne på Hooters, haha. Efter att vi druckit upp gick vi ut och kollade på de fina fyrverkerierna. När det var dags att bege sig hemåt så var det väldigt svårt att få tag i en taxi, men tillslut så tog Carro tag i saken och sprang ut i vägen och stoppade en taxi, galet men bra eftersom vi äntligen kunde åka hem. Det var två nöjda själar som somnade gott den natten... Tror att det även var här som jetlagen gick ur helt, haha.

I går var det lördag och det var många som var bakis, dock inte jag och Carro. Man var lite seg och kom lite senare till stranden än vanligt, men det var helt ok. Har lärt känna lite sköna människor här så vi hängde med dem på stranden hela dagen och på kvällen blev det käk och drinkar på Lu Lu's. En väldigt soft lördag och sjukt goda drinkar!!

Även idag söndag har det varit jäkligt chill. Hängt på stranden, softat lite på rummet och läst min bok (Tre sekunder) som börjar bli riktigt spännande nu, varit och käkat på Taco Bell :-) och nu är vi på Mac Store igen och lånar deras fantastiska datorer och nät, haha.

Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra början på det nya året. Själv känner jag att 2011 kommer att bli ett grymt bra år! :-) Någon som har avlagt något nyårslöfte?? Jag tror att jag kanske har, men jag väntar lite med att avslöja det ;-)

Ta hand om er!!

Puss och Kram

RSS 2.0