Champions League Final 2011

Igår spelades finalen i Champions League på Wembley Statium, mellan Barcelona och Manchester United. Jag har egentligen inget stort fotbollsintresse och håller inte direkt på något lag i någon liga. Jag tycker att det är kul att kolla på fotboll när Sverige spelar, that's it liksom. Men sedan så är det ju så att det finns en hel del snygga fotbollsspelare och det är väl på den nivån fotbollsintresset har legat på så att säga, haha.

Det finns dock ett lag som jag gillar lite mer och det är FC Barcelona, men det har egentligen inte med själva laget att göra. Utan det har att göra med att Zlatan spelade i FC Barcelona förut och jag gillar Zlatan, sedan så har ju fotbollsspelare en tendens till att byta lag ganska ofta, så det är ju inte direkt smart att hålla på ett lag bara på en spelares skull, eller hur? :) Sedan så har jag en slags drömbild av själva staden Barcelona, det känns som en stad som skulle kunna bli en av mina favoritstäder i Europa. Jag har aldrig varit där, men jag skulle mer än gärna åka dit! Så eftersom jag tror att jag kommer att gilla staden Barcelona, så gillar jag även laget FC Barcelona! :).

Ja i alla fall så var det som sagt final igår då och eftersom jag har en pojkvän som är väldigt fotbollsintresserad, diskuterade vi just denna matchen. Han håller inte på något utav lagen egentligen, men igår höll han tydligen på Manchester United :). Bara för den sakens skull var jag ju tvungen att spela på matchen, haha. Jag var feg och satsade bara 20 spänn, eftersom jag inte tycker att jag har någon koll. Jag satsade i alla fall dessa kronor på 3-1 till FC Barcelona!!! Och för er som inte såg matchen så vann FC Barcelona med just 3-1, grymt bra!!! Jag vann ynka 200 kronor, men det var bättre än ingenting alls. Erik satsade emot, med 3-1 till Manchester och vi hade då en liten inbördes vadslagning med vinst såklart! Jag ser fram emot mitt pris som ska utdelas den 6:e juni, haha. Passar ju bra eftersom det är Sveriges nationaldag då ;).

Håller ni på något speciellt fotbollslag? :)

Kommentarer

Say something!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0